tiistai 17. heinäkuuta 2012

It's raining men, hallelujah













Tänään oli sitten veikee päivä. Töistä päästyäni ajelin autolla sinne sun tänne. Palautin siskoni kameran ja nappasin mukaan muutamia eväitä, ihan vain siskoni kiusaksi. Matkaan tarttui joku mudcake tyyppinen viritelmä (asiaa varmasti täsmennetään kommenteissa), sulatejuustolla täytettyjä näkkileipiä, höpsön makuisia snacksejä (kuulemma liian tulisia) ja lentokoneesta nyysitty Coca-cola light. Aloittelevat valokuvaajat tunnetaan suurista palkoistaan.

Suunnitelmien mukaan tapasin Helmin ja istuttiin autossa harmitellen huonoa säätä. Tarkoitus oli lähteä valokuvaamaan, mutta Suomen kesä on yllätyksiä täynnä. Ajeltiin pari kertaa Malmin ympäri ennen kuin tajuttiin, ettei jokaisesta risteyksestä voi kääntyä oikealle.

Jokin eläimellinen vaisto ohjasi meidät Pikkukosken rantaan, jossa tuli otettua turhia, turhempia ja onnistuneitakin kuvia. Kuvista saatta bongata kaikki kolme käytössä ollutta objektiivia, ensimmäisenä Helmin Sigma 18-50mm f/2.8-4.5, seuraavaksi mun Canon 50mm f/1.8 II ja lopulta Samyangin fisu.

Ihmeteltiin Martin uutta laitteistoa, seikkailtiin luonnossa ja löydettiin kotiloita. Olihan noita.

1 kommentti: